Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова за търпение към уругвайския

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова за търпение към уругвайския
Коментари Харесай

Клоп защити Дарвин Нунес

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прикани за самообладание към уругвайския нападател Дарвин Нунес, който към момента има проблеми пред гола, съобщи " Ройтерс ". Той счита, че нападателят е щял да има по-добър сезон, в случай че тимът е бил във върхова форма.

Нунес вкара 15 гола в 42 мача, откогато подписа с клуба предходната година за 75 милиона евро, а е отбелязал единствено едно попадение в последните си 11 мача.

" Има да забележим още доста от Нунес, това е ясно. Той има потребност от време. Най-трудното за нападател е да дойде в тим, който не върви сега ", сподели германецът пред репортерите.

" Това е най-трудното, само че той вкара 15 гола. Представете си, в случай че имахме добър сезон за нашите стандарти сезон със 70, 80 или повече точки. Щеше да е вкарал към този момент 20 гола, несъмнено ", сподели още той.

" Петнадесет попадения е добре, а той има и още три мача, в които може да усъвършенства този индикатор. Но сме говорили за това - той се нуждае от време за акомодация ", счита Клоп.

Ливърпул, който е на пето място и прави късна офанзива към Топ 4, ще гостува на борещия се за оцеляване Лестър в понеделник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР