Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че клубът все още

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че клубът все още
Коментари Харесай

Клоп отговори дали Ливърпул се опитва да привлече халф и заяви, че има светлина в края на тунела

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че клубът към момента се пробва да притегли нов полузащитник, само че с напредването на времето това става все по-трудно. До затварянето на летния трансферен прозорец остават два дни, а в медиите на Острова се спрягат разнообразни имена за тази зона. 

„ Дали опитваме да притеглим халф? Да, само че колкото повече се приближаваме към последната минута на трансферния прозорец, толкоз по-малко евентуално ще става това. Не сме се отказали, само че е мъчно, тъй като има няколко играчи, които биха били подобаващи, само че има разнообразни проблеми поради техните контракти или поради това, че клубовете не желаят да продават. Не можем да принудим никого. Ще забележим. Не сме навън, към момента има малко време, само че когато прозорецът затвори, при всички положения ще бъда благополучен, тъй като можем да спрем да мислим за това и да се концентрираме.

Не съм внимателен във връзка с това какъв брой харчим. Просто знам с какво разполагаме. Станахме първенец в сезона, в който не привлякохме никого. Имаме трогателен състав. Искам да развъртвам клуба, състава и да бъдем сполучливи “, съобщи Клоп на днешната си конференция.

По отношение на контузените играчи Клоп също бе позитивно надъхан: „ Има светлина в края на тунела. Мисля, че Диого Жота може да тренира от четвъртък, а Тиаго – малко по-късно. Рамзи е все по-близо, Келъхър към този момент тренира с вратарите “.

„ Нюкасъл ще бъде идващият тим, който да пробие в топ 6. Това ще се случи, в случай че Еди получи време. Не съм сигурен дали им е необходим още един трансферен прозорец, тъй като сигурно ще бъдат в борбата. Това е страховит клуб, който е имал доста триумфи в предишното. Имат всичко, което е нужно, с цел да бъдеш в шестицата “, разяснява Клоп по адрес на утрешния противник Нюкасъл.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР