Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Дарвин Нунес, след като

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Дарвин Нунес, след като
Коментари Харесай

Клоп засипа с похвали Нунес

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Дарвин Нунес, откакто нападателят създаде дузпа и вкара гол в дебюта си. Това се случи в мача за "Къмюнити Шийлд ", който мърсисайдци завоюваха с 3:1 против Манчестър Сити. Уругваецът влезе като запаса, само че се включи чудесно и имаше огромен принос за успеха.

"Приносът на Нунес беше добър, доста добър. Очевидно той ще става все по-добър с времето. Живеем в свят, в който всеки съди играчите прекомерно бързо. Това не е потребно за никого, само че се случва непрекъснато ", показа Клоп.

"В първите няколко мача бяхме надалеч от кондиционното равнището, на което бяхме през днешния ден. Когато Нунес влизаше, ние му подавахме да гони всяка топка и след третата той беше отпаднал. Тогава хората съдеха първите му докосвания и такива неща. Безумно е, само че би трябвало да живеем с това. Той се оправи превъзходно. Бяхме търпеливи, знаем на какво е кадърен ", добави германецът.

"Знаем, че нападателите са специфична порода. Всеки има потребност от нещо положително. За тях това значи голове или присъединяване в отбелязването на гол. Мисля, че Дарвин щеше да е добре и без да означи третия гол, тъй като след неговия удар с глава се стигна до дузпата. При предходната му опция, той се оправи чудесно, само че Едерсон реагира брилянтно. Голът беше черешката на тортата, доста съм удовлетворен за за него. Видяхте на неговото лице и на съотборниците му какъв брой се радват момчетата за него, което е добър знак ", сподели още Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР