Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни разпаления разговор със звездата

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни разпаления разговор със звездата
Коментари Харесай

Има ли сериозен скандал в Ливърпул?

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изясни разпаления диалог със звездата на "мърсисайдци " Садио Мане след равенството 1:1 с Челси в дербито от 13-ия кръг на Висшата лига.

Сенегалският национал изненадващо остана запаса за конфликта на "Анфийлд " и се появи в игра чак в 89-ата минута. След последния съдийски сигнал той беше очевидно неудовлетворен, което накара Клоп да поговори с него още на терена и британските медии незабавно заподозряха скандал "Извиках го при мен. Няма футболист, който да е благополучен, когато е играл три минути, а има възприятието, че е цялостен със мощ. Исках незабавно да се оправя с този проблем ", съобщи Клоп.

Колкото до самия мач с Челси, германецът съобщи: "Доволен съм от представянето ни. Трудно е, когато противникът се пази с осем играчи. Но след тази тежка седмица, мога да нарека това тъждество едно от най-хубавите, които съм виждал. Всеки има потребност от шанс и на нас още веднъж ни убягна. Исках да направя промяна преди изравнителния гол, само че съдията не разреши ", добави Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР