Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести суперлативи за колегата

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести суперлативи за колегата
Коментари Харесай

Клоп за Сити: Този мач да реши титлата? Рано е да се каже

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести суперлативи за сътрудника си от Манчестър Сити Пеп Гуардиола преди упования с огромен интерес конфликт сред двата тима. Двамата експерти организираха доста запаметяващи се борби през последното десетилетие, първо в Бундеслигата и по-късно във Висшата лига, а в неделя се изправят един против различен за последно в британския шампионат преди Клоп да напусне Ливърпул след  края на сезона.

Ливърпул има нежна преднина от една точка в класирането преди мача на " Анфийлд " в неделя, а Клоп може да се похвали с нищожно предимство в 29-те мача посред им, с 12 победи против 11 за Гуардиола. " Пеп е най-хубавият управител в света. Имам в действителност добра кариера, само че даже не се приближавам до неговите триумфи ", сподели Клоп.

" Не знам по какъв начин бих могъл да правя оценка треньори от предишното, само че в моя живот той е най-хубавият. Виждам съвършенство, когато се изправя пред него и Пеп несъмнено е това.

Никога не съм се отчайвал, въпреки че имаше към 3000 футболисти, които бяха по-добри от мен и към момента обичах играта. Току-що ми споделиха, че имам позитивен баланс против Пеп... Честно казано, нямам визия по какъв начин се случи това. Но вие ме питате за най-хубавия: той е най-хубавият. Бам ", сподели Клоп.

" Няма съревнование сред нас. И двамата сме в действителност съперници, и двамата желаеме да печелим футболни мачове и двамата сме благословени с в действителност положителни играчи в нашите тимове. Ако се срещнем в бъдеще, ще бъде изпълнено с почитание. Не сме имали опция да се срещаме по-често, само че ще имаме доста да си приказваме. Определено.

В неделя не става въпрос за това да имам опция да го победя за финален път – по този начин или другояче не е несъмнено, може би във ФА Къп можем да се срещнем още веднъж. Това е огромен мач ", разяснява Клоп. Той не смята, че мачът в неделя е основен в борбата за купата.

" Не знам кой играе през уикенда в другите лиги, само че това евентуално е мачът на уикенда и опцията да бъда част от това е голямо. Решаващ мач в борбата за купата? Не знам кой го е измислил. Наистина е рано, можем да преминем през всички вероятни сюжети. Какъвто и да е резултатът, не мисля, че някой би трябвало да отваря бутилките шампанско ", сподели Клоп.

В Ливърпул се надяват бранителят Ибрахима Конате да се възвърне, откакто той излезе контузен във второто полувреме на успеха с 5:1 в Лига Европа против Спарта Прага в четвъртък. Очаква се Клоп да върне Мохамед Салах назад в титулярните си 11, като нападателят на Египет се завърна като запаса против Спарта Прага след лекуване на травма.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР