Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести похвалите си за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести похвалите си за
Коментари Харесай

Клоп засипа с похвали Минамино

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести похвалите си за нападателя Такуми Минамино, като отличи мощния му темперамент. Японецът вкара два гола за триумфа над Норич с 3:0 за Купата на лигата.

26-годишният национал на Япония изкара предишния сезон чартърен в Саутхямптън, а този месец се бори с травма на бедрото, като това бе първи мач за него през сезона.

"Той е в действителност в добър интервал. Знам, че не е играл доста, само че в сложните моменти, когато се бореше с травмата, да се завърне по подобен метод не е елементарно. Той има страховит темперамент и се любува на играта. Това бе доста значимо за него и за нас, тъй като си оказваме помощ взаимно ", сподели германецът след успеха.

Клоп направи 9 промени в състава си, като пусна и младежите Кайд Гордън и Конър Брадли, за които това бе дебют в мъжкия отбор, както и Тейлър Мортън, който се появи на почивката. Клоп бе впечатлен най-много от играта на 16-годишния атакуващ халф Гордън.

"Той е добър. Има доста неща за възстановяване и за учене още, само че и сподели доста неща. Щастливи сме, че разполагаме с него и ще се отнасяме към него деликатно. Нека го кажем по този начин - той е страховит гений ", съобщи наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР