Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоява, че е доволен, че

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоява, че е доволен, че
Коментари Харесай

Клоп: Доволен съм, че сме в позицията на преследващ

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп упорства, че е удовлетворен, че тимът му е в позиция на преследващ място в Топ 4. Непостоянните резултати на отбора направиха по този начин, че Ливърпул е на шесто място в класирането - на седем точки зад четвъртия Тотнъм, само че с мач по-малко, и на 15 точки зад водача Арсенал.

Но серията от 8 победи в 10 мача преди паузата за Мондиала сподели, че те са преодолели тази рецесия.

" Очевидно е, че има дупка сред нас и първите тимове, само че разликата е стопима, ние можем да ловуваме и таман това ще създадем ", сподели немският треньор преди гостуването на Астън Вила на Боксинг дей.

" Видях положителни неща против Сити. Не ми хареса всичко, не бях удовлетворен от пресата, с цел да бъда почтен ", призна той.

" Но играчите се завръщат след Световното състезание и ще работим върху това, значимо е ", добави Клоп.

Клоп ще може да разполага с Трент Алегзандър-Арнолд, който беше болен, вратаря Алисон Бекер, централния бранител Върджил Ван Дайк, които почиваха, както и френския национал Ибрахима Конате.

За множеството от играчите на " алените " последният месец в Катар бе разочароващ - изключително за Алегзандър-Арнолд, който игра половин час за отбора на Англия, и Фабиньо, който записа един мач за Бразилия.

" Не знам всеки по какъв начин е. Върдж изигра положително Световно състезание, само че те не продължиха доста напред ", отговори той, запитан дали би трябвало да се оправя и с разочарованието при футболистите.

" Не мисля, че Фабиньо или Трент са изгубили убеденост, единствено тъй като не са играли доста минути. Не става въпрос за това. Футболистите са привикнали да се оправят с пропуснати упования или цели. Това се случва всяка година, тъй че не му обръщаме внимание дълго ", разяснява още Юрген Клоп
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР