Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира ситуацията в след санкциите,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира ситуацията в след санкциите,
Коментари Харесай

Клоп: Съчувствам на Тухел, но правителството взе правилното решение за Абрамович

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява обстановката в след глобите, които наложи държавното управление на Англия на Роман Абрамович. Германецът приказва и за бъдещето на и борбата за купата.

“Съчувствам на Тухел и играчите. Те не носят отговорност. Тя е в един човек и това е Путин. Не знам каква е ролята на Роман Абрамович, само че може да се каже, че е близо. Мисля, че това, което държавното управление направи, е вярно ”, съобщи Клоп.

Наставникът бе запитан дали има развиване по повод бъдещето на, чийто контракт изчита след по-малко от 18 месеца: “Мо чака този клуб да бъде упорит. Не можем да създадем доста повече от това. Решението е на Мо. Няма проблем за мен, нищо ново няма, няма автограф или отвод. Просто би трябвало да чакаме, няма бързане ”.

Mohamed Salah sent clear Liverpool contract message by Jurgen Klopp
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Утре мърсисайдци гостуват на с вярата още веднъж да понижат разликата с водача. Клоп разяснява борбата за купата: “Засега момчета се оправят необикновено добре. Защо да не продължим по този начин? Трябва доста работа, само че ние сме подготвени. Ще опитаме всичко, само че не можем да го назовем борба за купата, тъй като изоставаме ”.

Клоп удостовери, че е възобновен, само че добави, че има играчи и треньори, инфектирани с ковид, без да утоочни кои са те.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР