Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира привличането на полузащитника на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира привличането на полузащитника на
Коментари Харесай

Клоп за Собослай: Още е млад, тепърва ще се развива

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява привличането на полузащитника на Република България Лайпциг Доминик Собослай.

Германският експерт призна, че е следил 22-годишния маджарин още от времето му в Залцбург.

" Всеки, който е гледал тези мачове, разбра, че даже в този миг той беше доста обещаващ. Натиск обаче няма. Доминик към момента е доста млад състезател. Той има какво да развива и това значи, че всички би трябвало да бъдем търпеливи и да му дадем време да покаже гения си в нашия тим. Хубаво е, че нашите почитатели схващат този развой “, уточни Клоп.

Много съм признателен на всички в клуба, които способстваха за реализирането на този трансфер. Това е трансфер за сегашното на клуба, само че също и за бъдещето ", сподели Клоп, представен от пресслужбата на мърсисайдци.

Собослай подписа контракт до 2028 гforkd. Мърсисайдци задействаха освобождаващата уговорка в контракта на играча с немския клуб, която възлизаше на 70 милиона евро.

През сезон 2022/23 халфът записа 46 мача във всички шампионати, като означи 10 гола и направи 13 асистенции. Договорът му с Лайпциг е до лятото на 2026 година
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР