Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за емоциите, които ще

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за емоциите, които ще
Коментари Харесай

Клоп: Утре ще бъде един от най-великите дни в живота ми, не е нужно да купуваме нови играчи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва за страстите, които ще го съпътстват по време на утрешния дуел с Челси, след който мърсисайдци ще получат чаканата в продължение на 30 години купа. Германецът признава, че това ще бъде един от най-великите дни в живота му.

" Опитвам се да се приготвя за това, което ще се случи на следващия ден. Ще бъде мъчно, тъй като ни следва значим футболен дуел. Това ще бъде един от най-великите дни в живота ми, тъй като най-сетне ще мога да подвигна този трофей. Ще бъде доста горделив с момчетата.

Шампиони сме към този момент от към месец. Все едно наближава Коледа - знаеш, че ще получиш избран подарък, само че все пак се вълнуваш. Ще бъде особено. Много се веселя, че момчетата ще преживеят този миг. Те го заслужават повече от всеки.

Денят е значим, само че не е последният значим ден. Очаквам добър мач от наша страна, само че и положително показване от Челси. Излизаме с избрана цел. Няма просто да чакаме празненството да стартира. По време не тренировките момчетата към момента са под пара ", съобщи Клоп.

Германецът разяснява и тематиката с прехвърлянията. До момента Челси е един от най-активните тимове на пазара, като най-гръмкото попълнение на лондончани е Тимо Вернер, от който Ливърпул се отхвърли. " Аз съм изцяло удовлетворен от състава, с който разполагам. Бях удовлетворен и през предходната година, когато всеки ме молеше да го привлека в състава. Не купувахме по свои аргументи. Тук не става дума за това, че разликата сред нас и Челси е 30 точки. Може да го видите на терена - нашите момчета дават всичко от себе си. Не съм сигурен, че това може да се купи. "
Премиър лийг 37 кръг, сряда 22 юли  Ливърпул 22:15предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР