Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори след победата с 3:0

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори след победата с 3:0
Коментари Харесай

Клоп: Беше специална седмица за всички нас

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва след успеха с 3:0 над Саутхямптън в осминафиналите на ФА Къп. Мърсисайдци ще се изправи против огромния си противник Манчестър Юнайтед на четвъртфиналите.

„ Това беше специфична седмица за всички нас. От много време работя като треньор, само че такива седмици не се случват постоянно. Беше сложен мач против Саутхямптън в извънредно сложна обстановка за нас. Трябва да вземем решения и да забележим кого можем да пуснем на терена. Решението беше, че Джо Гомес ще играе халф за първи път в живота си. В първите 15 минути напрежението беше извънредно. Имахме проблеми и Саутхямптън се възползва от тях. Нашият вратар ни избави с отличните си спасявания ", стартира Клоп.

След 15 минути високата преса стана доста по-добре, опитахме се да подобрим концепциите в центъра на терена по време на почивката. Футболът не е елементарен и в случай че имаш инерция, би трябвало да я запазиш. Открихме резултата и вкарахме два страхотни гола през второто полувреме. Този мач беше наслаждение да се гледа. Страхотно е да сме на четвъртфиналите, само че не го одобряваме за даденост. Заслужавахме да се класираме напред, това беше страховит резултат “, сподели още Юрген Клоп.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР