Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във възторг от успеха

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във възторг от успеха
Коментари Харесай

Клоп: Много съм развълнуван от ситуацията, в която се намираме

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във екстаз от триумфа с 2:0 над Арсенал в отсрочения мач от 27-ия кръг на Премиър лийг. С този триумф отборът му стопи изоставането си от водача Манчестър Сити единствено на 1 точка и дава все по-сериозна поръчка за шампионската купа.

" Много съм разчувствуван от обстановката, в която се намираме, само че тя не трансформира нищо. Трябва да продължим в същия дух. Отборът работи крепко през първото полувреме, а през второто усили натиска и в действителност се наслаждаваше на играта. Радваме се на обстановката, в която се намираме и желаеме да продължим да печелим мачове. Трудно е, само че би трябвало да запазим вярната настройка ", съобщи Клоп.

Ливърпул е в серия от 9 следващи победи в Премиър лийг и това е повода за скъсяването на разликата с Ман Сити.

" Очевидно е, че се намираме в добър интервал. От това имахме потребност. Изоставаме на една точка, само че обстановката не се е трансформирала чак толкоз. Трябва да продължим да побеждаваме. Имаме да играем със Сити, както и с останалите. Да се надяваме, че всички играчи ще се върнат в положително положение след мачовете на националните тимове. След това ни следва ранен дуел с Уотфорд. Много по-приятно е да си на 1 точка зад водача, вместо на 14 ", сподели още германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР