Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, остана доволен от спечелената

...
Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, остана доволен от спечелената
Коментари Харесай

Клоп доволен от равния с Кристъл Палас

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, остана удовлетворен от извоюваната точка при гостуването на Кристъл Палас. Двубоят на „ Селхърст парк ” приключи при резултат 0:0.

„ Хареса ми по какъв начин започнахме. Динамиката в играта ни бе добра, пасовете също. Не успяхме да ги затрудним и трябваше да играем сред линиите. Те нямаха прецизен удар към вратата ни, до момента в който ние отправихме три или четири. Салах удари гредата, Диого стреля с глава, както и едно състояние на Коди Гакпо. Обикновено бележим два или три гола от сходни положения. Тази вечер обаче не успяхме ”, сподели Клоп след мача.

„ Мисля, че убихме атмосферата с метода ни на игра. Когато играеш предвидим футбол е доста по-лесно за съперника да се пази. За да бъдеш непредсказуем, то би трябвало да имаш друго придвижване по терена. Може би наподобява, че нещо не е наред, само че това въпреки всичко е точка при посещение, което е окей. Не е брилянтно, само че е добре ”, добави той.

„ В такива моменти ни липсва Дарвин Нунес, само че можем да играем и без него. Имаме Дого Жота, който също може да бъде опасност за съперника ”, сподели още Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР