Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев намекна изненадващо, че българският

...
Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев намекна изненадващо, че българският
Коментари Харесай

Кубрат Пулев сменя спорта?

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев загатна изненадващо, че българският боксьор може да смени спорта, в който се състезава. Пулев ще взе участие в събитие, което съчетава разпоредбите на бокса и ММА, в Тексас, Съединени американски щати на 27 ноември против Франк Мир.

"Искаме да опитаме Triad Combat и да се бием с огромни първенци като Франк, по-късно ще забележим накъде ще потеглим, ще се оглеждаме за най-хубавите бойци на ММА и ще продължим с това ", съобщи Гоцев пред "Betway ".

По този метод Гоцев удостовери, че борбата против Мир няма да бъде еднократен опит на триъгълния кръг от страна на българския боксьор, който като експерт в своя тип спорт от 2009 година насам е записал 30 мача - 28 победи и 2 загуби.

Франк Мир има единствено една борба в професионалния бокс. През април тази година американецът загуби от Стийв Кънингам с нокаут.

Съперник на Кобрата в началото бе 44-годишният някогашен първенец на UFC Витор Белфорт, само че той самичък е отказал да се бие с Пулев. По този мотив Гоцев разгласи: "Белфорт осъзна, че ще се бие с същински боксьор в тежка категория, който е ловък и е в добра форма. Така, че съм сигурен, че си направи сметката и осъзна, че след успеха против Холифийлд не би желал да бъде разрушен, тъй като Кубрат това щеше да направи. Той щеше да си отмъсти за света на бокса ".

„ Витор е по-малогабаритен. Всичко, което знам, е, че той се отдръпна и Франк Мир се съгласи - един огромен, същински първенец в тежка категория и някогашен първенец на UFC ", приключи промоутърът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР