Мениджърът на коментира предстоящото дерби с от трети кръг на

...
Мениджърът на коментира предстоящото дерби с от трети кръг на
Коментари Харесай

Артета: Ливърпул доминира в почти всеки аспект, Тиаго е страхотно попълнение

Мениджърът на разяснява идното дерби с от трети кръг на Премиър лийг. " Артилеристите " излязоха крайни спечелили от последните два конфликта с мърсисайдци, откакто първо завоюваха с 2:1 на " " в края на предишния сезон, а преди началото на сегашния победиха след осъществяване на дузпи и в мача за Къмюнити Шийлд. Предстоящият дуел обаче ще бъде доста по-различен, счита Артета.

Мачове, които изиграхме на " Емиратс " и за Къмюнити Шийлд бяха доста разнообразни. Мисля, че в този момент също ще бъде друго. Знаем какви стандарти сложи Ливърпул в Премиър лийг и какъв брой непрекъснати са те. Те преобладават съвсем във всеки аспект от играта. Трябва да дадем най-хубавото от себе си, би трябвало да им се противопоставим същински. Мисля, че момчетата са подготвени да създадат това в понеделник ", съобщи Артета.

Испанецът разяснява и прехвърлянето на на " ". Запитан дали Арсенал също се е опитал да притегли някогашния халф на, Артета отговори: Няма да обсъждаме нещата, които сме опитвали и сме правили на пазара, само че аз го одобрявам доста още от времето ми в. Невероятна персона, страховит гений, изключителни качества, които са нужни, с цел да играеш в халфовата линия. Да, мисля, че той е ужасно попълнение за Ливърпул. Премиър лийг 3 кръг, понеделник 28 септември  Ливърпул 22:00предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР