Мениджърът на една от звездите на Левски Габриел Обертан –

...
Мениджърът на една от звездите на Левски Габриел Обертан –
Коментари Харесай

Стана ясно защо Габриел Обертан е избрал да играе в Левски

Мениджърът на една от звездите на Левски Габриел Обертан – Жером Лансери разкри за какво клиентът му е избрал да премине точно в отбора на “сините”. Лансери гостува в спортно предаване във Франция, където разяснява кариерата на френския футболист в компанията на звездите от предишното Франк Лебьоф, Кристоф Дюгари и Уилям Галас.

Той бе запитан какво е предизвикало известния срив в кариерата на Обертан, който преди да навърши 20 години бе притеглен от Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед. Макар на “Олд Трафорд” да прекара два сезона, той записа едвам 14 мача.

“Защо мина в българския Левски? Миналото лято се оказа, че президентът на Левски има вяра доста в него, подсигурява му игрово време, което е значимо за него. Това е най-важната причина Обертан да одобри това предизвикателство”, разяснява Лансери.

“Може би Габриел прекомерно рано отиде в Юнайтед, само че въпреки всичко това беше опция, която не се открива всеки ден. Изведнъж той попадна в космически тим в съблекалня, в която бяха Уейн Рууни, Патрис Евра и все играчи на върха. После отиде в Нюкасъл, игра най-вече от французите, само че там някои способи бяха спорни”, показа още той.

Както е известно, французинът дойде на “Герена” през лятото на 2017 година. В момента той е една от основните фигури в състава на Делио Роси и през сегашния сезон е осъществил 3 гола в 24 мача с фланелката на “сините”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР