Мениджърът на Еди Хауи не вярва санкциите, наложени на руския

...
Мениджърът на Еди Хауи не вярва санкциите, наложени на руския
Коментари Харесай

Еди Хау не вярва проблемите на Челси да се отразят на отбора

Мениджърът на Еди Хауи не има вяра глобите, наложени на съветския притежател на Роман Абрамович, да се отразят по някакъв метод на представянето на отбора на терена. Руският олигарх разгласи преди седмица, че продава клуба от западен Лондон, само че това е комплицирана интервенция, която ще бъде следена от държавното управление.

Санкциите разрешават на Челси да продължи да играе мачовете си и да заплаща на футболисти и щаб, само че към този момент клубът не може да прави никакви прехвърляния. " Сините " завоюваха последните си 4 мача за състезание и играят против Нюкасъл в неделя. " Мисля, че това няма да се отрази на Челси и метода, по който играят ", сподели Хауи пред репортерите.

" Това няма да промени нашата подготовка по никакъв метод. Гледам на Челси като на исторически тим. Ще се опитаме да отидем там и да спечелим ", сподели още той. Нюкасъл има 31 точки от 27 мача и към този момент е на 10 точки над зоната на изпадащите, с помощта на серия от мачове без загуба след Нова година. Хауи пък бе определен за управител на месец февруари във Висшата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР