Мениджърът на Челси Томас Тухел отчете невисокото качество на играта

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел отчете невисокото качество на играта
Коментари Харесай

Тухел сподели предпочитанията си за следващ съперник

Мениджърът на Челси Томас Тухел регистрира невисокото качество на играта в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига против Порто, само че е задоволен, че воденият от него отбор завоюва войната и е на полуфинал. Челси отстъпи с 0:1, само че триумфът с 2:0 в първата намира се оказа решителен за крайния триумф.

"Беше доста тежък мач. Може би не стана най-интересният за гледане, само че от тъчлинията изглеждаше доста под напрежение, натоварен и бърз. Започнахме мъчно, тъй като не успявахме да се измъкнем от пресата на Порто, само че с времето заиграхме по-добре. Защитавахме се добре, създадохме повече благоприятни условия за гол и като цяло 0:0 щеше да е по-справедлив резултат, само че като цяло справедливо отстранихме противника след 180 минути игра ", стартира наставникът.

"Нямам желан противник за 1/2-финалите, само че като цяло не обичам в Шампионската лига да играя против тим от вътрешното състезание. Определено нищо не е решено сред тези два тима и ще ми е забавно да виждам реванша, а от позицията на полуфиналист това ще е същинско наслаждение. Всичко е допустимо, Ливърпул е мощен хазаин ", разяснява Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР