Мениджърът на Челси Маурицио Сари за пореден път беше категоричен,

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари за пореден път беше категоричен,
Коментари Харесай

Сари: Кепа е първият ни вратар, но Кабайеро се доказа в много труден мач

Мениджърът на Челси Маурицио Сари за следващ път беше безапелационен, че обстановката с вратаря на отбора Кепа Арисабалага от финала за Купата на лигата е оставена в предишното.

“Както споделих още след мача, обстановката с Кепа е завършена. Той е първият ни вратар, само че сме доста удовлетворени от Вили, тъй като в този момент към този момент знаем доста добре, че умее да играе и в много сложен мач. Сигурен съм, че в някой от идващите два мача Кепа ще е титуляр. Още не съм взел решение кой от двамата ще играе против Фулъм. Искам да видя последните две тренировки. В неделя играхме 130 минути, а в сряда - 95 минути. На финала за Купата на лигата бягахме приблизително по 15 км., а в последния ни мач - 12 км. Трябва да преценява възобновяване на всеки обособен състезател. Тогава ще взема решение за състава. Гари Кейхил? Знам доста добре, че е доста значим в съблекалнята. Така че мисля, че го използваме по верния метод. Защото всеки състезател и треньор осъзнава какъв брой е значим за нашата съблекалня.
Maurizio Sarri insists Kepa Arrizabalaga row is over but refuses to confirm if Chelsea No 1 will return for London derby at Fulham:

'The situation is closed'https://t.co/BzYKX0L124
— MailOnline Sport (@MailSport) March 1, 2019 Наистина доста скърбя за уволнението на Клаудио Раниери. Но познавам доста добре неговия темперамент и по тази причина съм сигурен, че много скоро ще го забележим на друга пейка. Обикновено при промяна на треньора има и реакция. Така че ще би трябвало да се надигнем и против нея. Затова за нас е доста мъчно да се подготвим за мача, тъй като не знаем новата система, новите хрумвания. Смятам, че това ще е доста сложен двубой”, разяснява Сари на конференцията си преди срещата с Фулъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР