Мениджърът на Челси Франк Лампард обмисля да форсира завръщането на

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард обмисля да форсира завръщането на
Коментари Харесай

Лампард обмисля да форсира завръщането на Рюдигер след слабото представяне срещу Юнайтед

Мениджърът на Челси Франк Лампард обмисля да форсира завръщането на Антонио Рюдигер в състава по-рано от плануваното, оповестява "Дейли Мейл ".

Германският национал получи травма в коляното и пропусна края на предишния сезон, а по график завръщането му се чака към средата на септември за срещата с Уулвърхамптън (14 септември), само че слабото показване на отбраната на "сините " в първия кръг и тежката загуба с 4:0 от Манчестър Юнайтед, може да форсира нещата.

Training mode #Hustle #AlwaysBelieve #Comebackwork @ChelseaFC pic.twitter.com/K8QN52ingA
— Antonio Rüdiger (@ToniRuediger) August 9, 2019
Лампард излезе с двойка формирана от Курт Зума и Андреас Кристенсен в сърцето на своята защита, само че французинът несъмнено показва неустановеност в играта си и направи нарушаването против Маркъс Рашфорд, което докара и до първото попадение в срещата.

Още през лятото новият управител на Челси е провел диалог с Рюдигер, на който го е уверил какъв брой значима роля има той за бъдещите проекти на отбора, добавя пресата. "Сините " продадоха различен умел бранител в лицето на Давид Луиш, който мина в Арсенал и понижиха вариантите си защита.
Премиър лийг 1 кръг, неделя 11 август  Манчестър Юнайтед 4:0краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР