Мениджърът на Брентфорд Томас Франк засипа с похвали голмайстора на

...
Мениджърът на Брентфорд Томас Франк засипа с похвали голмайстора на
Коментари Харесай

Треньорът на Брентфорд оцени Айвън Тони на 100 милиона паунда

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк засипа с похвали голмайстора на отбора Айвън Тони и изрази мнение, че британският национал коства 100 млн. паунда на фона на актуалните цени на трансферния пазар. През този сезон 27-годишният нападател е отбелязал 20 попадения в 33 мача в Премиър лийг.

“Обичам Айвън и мисля, че е фантастично това, което е постигнал тук. Има още какво да реализира, няма подозрение в това. Наистина съм благополучен, че той е състезател на Брентфорд, той е доста добър футболист и го е потвърдил. Има играчи, които, като доближат несъмнено равнище, избухват и не престават по този начин. Айвън се оправи добре в Лига Едно, а по-късно в Чемпиъншип беше повече от добър. В първия си сезон в Премиър лийг вкара 12 гола, а в този момент има 20 и нека да станат още повече.

Какъв ли му е лимитът? Мисля, че капацитетът му е много добър. Знам, че не е на 22 години, само че вижте някои от най-хубавите нападатели в света като Роберт Левандовски и Карим Бензема. Те са като хубавото вино - стават по-добри с годините. Разбира се, това може да спре, когато станат на 40 години.

Смятам, че Айвън може единствено да става все по-добър. Дали коства 100 милиона? По принцип мисля, че има прекалено много пари във футболния свят. И въпреки всичко какъв брой бихте платили за нападател, който ви подсигурява над 20 гола? А това е средняшки тим, тъй че какво би направил в по-голям клуб? Разбирам за какво да вземем за пример Деклан Райс е оценен на 100 милиона. Той е приказен състезател, само че цената му е прекомерно огромна. Обикновено голмайсторите са тези, които са по-скъпи ”, разяснява Франк на конференцията си преди дуела против Уест Хем.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР