Мениджърът на Астън Вила - Унай Емери, иска да се

...
Мениджърът на Астън Вила - Унай Емери, иска да се
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ: Астън Вила гони герой на Аржентина

Мениджърът на Астън Вила - Унай Емери, желае да се раздели със международния първенец с Аржентина Емилиано Мартинес. Вратарят на бирмингамци и „ албиселесте “ имаше съществена роля за това южноамериканците да побеждават на Мондиала в Катар, побеждавайки Франция с дузпи на финала. След като резервира три „ сухи “ мрежи на Световното, той завоюва и премията „ Златна ръкавица “, която отпразнува като сподели непристоен жест по време на церемонията по награждаване.

Въпреки мощното му показване на интернационалната сцена, клубният му управител – Емери, не желае вратаря в Астън Вила. „ Fichajes “ твърди, че испанецът не желае да работи с 30-годишния аржентинец и обмисля да го продаде през януари. Смята се, че Емери не е впечатлен от неговия характер и желае да го махне от „ Вила Парк “.
Един от героите за Мароко, които доближиха до рекордното четвърто място на Световното, Ясин Буну от Севиля, е считан за заместител точно на Мартинес, който продължи с подигравките си към звездата на Франция Килиан Мбапе и след финала. Той провежда „ минута безмълвие “ в съблекалнята след успеха над „ петлите “ за нападателя, а по-късно по време на парада в Буенос Айрес беше видян да носи кукла с лицето на Мбапе.
Емери, който беше назначен за управител на Вила през октомври след уволнението на Стивън Джерард, съобщи, че ще приказва с аржентинския вратар идната седмица за неговите изцекпи.
 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР