Мениджърът на Арсенал Унай Емери планира да направи сериозна лятна

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери планира да направи сериозна лятна
Коментари Харесай

Унай Емери прави чистка в Арсенал

Мениджърът на Арсенал Унай Емери възнамерява да направи сериозна лятна чистка след края на сегашния сезон, осведоми „ The Sun “. Според информацията, близо един тим играчи не влизат в проектите на испанския експерт за идната акция и той има намерение да се раздели с тях.

Унай Емери е бил осведомен от управлението на клуба, че ще разполага единствено с 30 милиона паунда за прехвърляния и поради това би трябвало да си уреди спомагателни финансови средства, в случай че желае да вземе набелязаните от него играчи.

Шкодран Мустафи, Месут Йозил и Хенрих Мхитарян са измежду играчите, които Унай Емери възнамерява да се раздели през летния трансферен прозорец. Двамата немски футболисти и арменецът би трябвало да донесат спомагателни доходи в хазната на лондонския клуб.

Йозил получава една от най-големите заплати в клуба – 350 хиляди паунда на седмица и с неговата продажба ще бъде отворено в допълнение финансово перо.

Мхитарян от своя страна получава заплата от 180 хиляди паунда на седмица.

Аарън Рамзи към този момент подписа прелиминарен контракт с Ювентус, а Петър Чех ще постави завършек на своята кариера.

Унай Емери възнамерява да се раздели още с Дани Уелбек, Мохамед Елнени, Карл Дженкинсън, Калъм Чембърс и Давид Оспина. И петимата футболисти ще бъдат сложени в трансферната листа за да бъдат продадени и в хазната на Арсенал да постъпят средства, с които испанският експерт да може да финансира привличането на набелязаните от него играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР