Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че симпатизира на Лутън

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че симпатизира на Лутън
Коментари Харесай

Артета на въпрос за Гуардиола: Не искам да коментирам

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че симпатизира на Лутън Таун и похвали отбора за " забележителното " му странствуване до достигането на Висшата лига.

Във вторник " артилеристите " гостуват на най-малкия стадион в британския хайлайф - " Кенилуърт Роуд ", което дава мотиви за терзание на Артета.
 Артета сподели кой съгласно него е най-хубавият треньор в историята
Артета сподели кой съгласно него е най-хубавият треньор в историята

Ето детайлности

" Това място има силата да въодушевява и това, което вършат в Лутън, е удивително. Начинът, по който те вършат нещата и предават посланието си, е необикновен ", сподели испанецът на конференцията преди срещата.

След 14 кръга Арсенал е водач във Висшата лига с 33 точки - с две повече от втория Ливърпул и с три пред първенеца Манчестър Сити. В същото време Лутън е на 17-о място с 9 точки, само че вкъщи новакът във Висшата лига реализира тъждество с Ливърпул и победа над Кристъл Палас в последните си два мача.

" Те заслужават всички поздравления, които получават още от предишния сезон и за метода, по който се оправят през този. Във вторник ни чака един дуел на високо движение, който по никакъв начин няма да бъде елементарен. Роб Едуардс е превъзходен треньор и страховит човек. Това е видно и от метода, по който играе тимът му. Мисля, че те са по-добър отбор, в сравнение с демонстрира точковият им актив. Развълнувани сме от идната среща и сме подготвени за нея ", изясни Артета.
 Артета: Много съм удовлетворен! Трябваше да спечелим по-убедително
Артета: Много съм удовлетворен! Трябваше да спечелим по-убедително

Ето какво сподели мениджърът на Арсенал

Предстоящата среща ще бъде под номер 200 за дясното крило Букайо Сака с екипа на Арсенал, а един от дребното проблеми, които има испанският управител на " топчиите " е обвързван със положението на Такехиро Томиясу. Японецът има лека контузия от мача с Уулвърхямптън и за присъединяване му в срещата ще се реши в последния миг.

Артета бе запитан и за думите на мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, който сподели след равенството 3:3 с Тотнъм, че " няма да се върша на Артета ", когато бе запитан за мнението му за решенията на съдиите. Самият Артета, който обществено прикани за инспекция на системата за видеоповторения (ВАР) след загубата с 0:1 от Нюкасъл предишния месец, отхвърли да разяснява мнението на Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР