Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че отборът му не

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че отборът му не
Коментари Харесай

Артета: Това са моментите, в които обичам най-много играчите си

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че тимът му не усеща напрежение с борбата за купата след загубата от Евертън в дебюта на Шон Дайш отпред на " карамелите ". Това бе едвам второ проваляне за " артилеристите " през сезона, като първото пристигна против Манчестър Юнайтед.

" Не мисля, че играчите ми са напрегнат. Изиграхме доста такива мачове през сезона. Но поздравления за тях, това е, което упражняват всеки ден. Трябва да се защитаваш в действителност добре, с цел да имаш надзор. На моменти го направихме, в други - не, с цел да направляваме мача ", разяснява след мача испанецът.

" В последните 10-15 минути, след промените, започнахме да позволяваме доста нарушавания - тъкмо както желаеха те, с цел да забавят мача. Не се справихме с това " призвна той.

" Искам тимът да знае какъв брой ги обичам. Сега ги обичам доста повече от преди 3 часа, преди седмица, преди месец или 3 месеца ", изясни се Артета. " Лесно е да си до играчите, когато печелят и играят добре. Но това са моментите, в които обичам най-вече играчите, тъй като сме дружно ", добави той.

" Пътуването е дълго и ще бъде мъчно, като ще има огромни камъни по пътя, само че би трябвало да ги преодолеем. Сега би трябвало да се подготвим добре през седмицата, с цел да победим Брентфорд през уикенда ", има вяра мениджърът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР