Мениджърът на Арсенал - Микел Артета коментира победата на тима

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета коментира победата на тима
Коментари Харесай

Микел Артета след победата над Тотнъм: Беше много емоционално

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета разяснява успеха на отбора му с 2:0 над Тотнъм във Висшата лига. Специалистът не пропусна да означи отличното показване на вратаря на " артилеристите " Арън Рамсдейл.

" Беше доста прочувствено. Специален ден за всеки, който държи на този клуб толкоз, колкото и ние. Говорихме за опцията и за това, че би трябвало да играем на драго сърце, тъй като е в нашите сили да вършим хората щастливи. Сигурен съм, че са доста щастливи и горди с нас.

Имаше страхотни моменти в отбрана. Жалко, че не успяхме да се възползваме от още две-три огромни положения в офанзива, които имахме. Но като цяло съм удовлетворен от играта и успеха.

Арън Рамсдейл изигра решаваща роля, когато имахме потребност от нея. В наказателното поле на противника не завършихме ситуациите по метода, по който трябваше. Те имат умения. Когато гледате атакуващото трио на Тотнъм, тази мисъл постоянно е в главата ви ", сподели старши треньорът на Арсенал в изявление за BBC Radio 5 Live.

" Начинът, по който играем, ни докара дотук и в никакъв случай не би трябвало да забравяме това. Трябва да продължим да играем по същия метод или даже по-добре, тъй като тимът към момента има доста аспекти, които могат да бъдат усъвършенствани групово и самостоятелно.

Ако се съсредоточим върху това, сигурен съм, че всичко ще бъде наред ", сподели Артета.
 Тотнъм - Арсенал 0:2 в мач от Висшата лига
Титлата е още по-близо! Арсенал взе и дербито на Северен Лондон

" Топчиите " пречупиха Тотнъм с два гола още до почивката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР