Мениджърът на Арсенал Микел Артета изригна след загубата с 0:1

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета изригна след загубата с 0:1
Коментари Харесай

Артета: Истински срам е да признаят този гол

Мениджърът на Арсенал Микел Артета изригна след загубата с 0:1 от Нюкасъл. Испанският експерт изрази гнева си от решаващия гол на „ свраките “, при който имаше подозрения за нарушаване на Жоелинтон в хода на офанзивата, засада на голмайстора Антъни Гордън и допустимо излизане на топката отвън терена. След дълго преразглеждане на обстановката с ВАР, попадението беше зачетено.

„ Как може да признаят този гол? Това е необикновено, напряко ме е позор. Абсолютен срам е, че признаха този гол. Това не е гол по доста аргументи, просто не е гол. Толкова е мъчно да се играе на това равнище, по тази причина е срамно да бъде приет подобен гол. Нюкасъл е топ тим, само че сега съм гневен. От 20 години съм в тази страна и ме е позор от това, което се случи. Срамно е, тъй като тук залогът е доста огромен “, съобщи Артета.

„ Опитваме се да вършим съществени неща на най-високо равнище всяка седмица. Когато не се оправяме добре, аз пръв подвигам ръка и поемам отговорност. Това, което стана е надалеч от равнището, което би трябвало да бъде в тази лига. Просто не е задоволително. Срам ме е, че бях част от това ", продължи той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР