Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори преди лондонското дерби с

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори преди лондонското дерби с
Коментари Харесай

Артета: Нещата вече не са в нашите ръце, но искаме да спечелим всичко мачове

Мениджърът на Арсенал Микел Артета приказва преди лондонското дерби с Челси на следващия ден.

Логично младият експерт се върна към провалянето от Манчестър Сити с 1:4 през предходната седмица: " Отне ми известно време да преодолея случилото се на " Етихад ". Не желаеме да приемем това, само че би трябвало да признаем обстоятелството, че те изнесоха мача на друго равнище. Ние не достигнахме това равнище, те бяха по-добри от нас и заслужаваха да завоюват мача ".

" Трябва да признаем, че към момента имаме върху какво да работим. Трябва да бъдем скромни, да признаем кои са слабостите ни и да работим, с цел да бъдем по-добри. Но имаме и доста мощни страни и съгласно мен има доста неща, които сме създали добре през последните 10 месеца ”, продължи той.

" Сега конкуренцията за купата към този момент не е в нашите ръце. Това, което е в нашите ръце, е да се опитаме да спечелим мачовете, които ни остават, а останалото зависи от Сити ”, сподели още мениджърът на Арсенал.  Артета беше запитан дали има нещо, което би направил по друг метод срещу Сити, а той отговори: “Да победим ”.

Артета приказва и за утрешния мач с Челси: " Не ми се е налагало да повдигам настроението на играчите, те към момента са доста окуражени за на следващия ден. Много е мъчно да се планува какво ще създадат Челси, само че ние би трябвало да се подготвим, с цел да спечелим мача ”.

Микел Артета съобщи, че ще направи оценка на състава на Арсенал на тренировката през днешния ден, тъй че не разполага с никакви актуализации по отношение на травмите. Той обаче приказва за френския бранител Вилиам Салиба, за който сподели, че " въобще не се е подобрил " и удостовери, че бранителят няма да бъде разполагаем за мача с Челси, като не може да уточни дата за възможното му завръщане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР