Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер поздрави Александър Лаказет за бързата

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер поздрави Александър Лаказет за бързата
Коментари Харесай

Арсен Венгер доволен от бързата адаптация на Лаказет

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер поздрави Александър Лаказет за бързата му акомодация към стила във Висшата лига на Англия и изясни, че френският нападател може да предложи доста повече от просто голове.

Лаказет, който вкара и двете попадения нощес за триумфа с 2:0 над Уест Бромич, към този момент има четири гола в шест мача. Той се трансформира и в първият футболист на " артилеристите ", който съумява да се разпише в първите три поредни домашен мача от 1988 година насам.

" Той не просто е голмайстор, само че и връзките му с останалите играчи са положителни. Също по този начин сполучливо се бори и не беше стъписан от физическите провокации, които предложиха играчите на Уест Бромич. И като цяло наподобява, че генерално се приспособява доста добре, съобщи Венгер, представен от уебстраницата на клуба.

" Смених го, тъй като се поумори. Можеше да вкара и хеттрик, само че пък му дадох да бие дузпата. По-важното беше да спечелим мача, а не да се търсят персонални достижения. Защото в случай че ни бяха вкарали гол и станеше 2:1, нататък можеше да стане доста нервно ", добави експертът.

Арсенал играе с БАТЕ Борисов като посетител в четвъртък втората си среща от групите в Лига Европа, а по-късно приема Брайтън в мач от шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР