Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер показа пълното си разочарование

...
Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер показа пълното си разочарование
Коментари Харесай

Венгер след погрома от Ливърпул: Катастрофа! Сбъркахме навсякъде

Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер сподели цялостното си отчаяние от играта на отбора си при загубата с 0:4 в дербито против Ливърпул. " Артилеристите " не насочиха нито един удар във врата на противника против 10 за Ливърпул.

" Къде сме сбъркали? Навсякъде. От първата до последната минута. Технически, физически... бяхме осъдени. Резултатът е разследване от нашето показване. То не бе задоволително положително. Направихме нещата лесни за тях, а нашите неточности им дадоха още по-голям комфорт. Представянето ни бе цялостна злополука ".

" Не би трябвало да ставаме прекомерно прочувствени и би трябвало да проучваме от отдалеченост, само че има аргументи, които стоят зад това. Трябва да приемем следствията от сходно показване. Емоциите са отрицателни, само че не е верният миг да приказваме за това ".

" Не желая да приказвам за освиркванията на почитателите. Това е част от техните усеща. Ако аз съм казусът, скърбя, само че имам вяра, че всички дружно загубихме този мач. Единственото, което можем да създадем, е да се върнем с доста по-добро показване ", съобщи Венгер.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ТРАНСФЕРИТЕ В АНГЛИЯ -ТУК!
РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - ТУК!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР