Мениджърът на английския Нюкасъл Еди Хау защити футболистите си, които

...
Мениджърът на английския Нюкасъл Еди Хау защити футболистите си, които
Коментари Харесай

Еди Хау защити футболистите на Нюкасъл

Мениджърът на британския Нюкасъл Еди Хау отбрани футболистите си, които нощес паднаха с 1:2 вкъщи от италианския Милан и в последна сметка се простиха с очакванията да играят в шампионата Лига Европа даже.

" Свраките " останаха с 5 точки на последното място в група " F " на Шампионската лига, а сюжетът преди последните мачове включваше вид даже да останат в най-комерсиалния шампионат при триумф и удобен процес на нещата.

Но те останаха с празни ръце, откакто не съумяха да задържат даже 1:1 вкъщи с Милан, до момента в който по същото време Борусия (Дортмунд) и Пари Сен Жермен завършиха при същия резултат. Шест минути преди края обаче нигерийската запаса на Милан Самуел Чукуезе вкара за 1:2 и изпрати росонерите в Лига Европа.

Попитан дали са играли за тъждество, до момента в който мачът отиваше към края си, Еди Хау сподели: " Със сигурност искахме да продължим в Шампионската лига. Това беше нашата огромна цел преди и по време на самата среща. Не съм сигурен, че за едни последни минути можете да измененията това предпочитание у футболистите. Ако погледнете головете, които допуснахме, те идват от неточности, които могат да се случат във всеки миг, без значение дали сме в офанзива или в отбрана ", съобщи експертът.

" Разбира се, че поемам отговорност за това, само че почтено казано, бих предпочел да нападаме от самото начало. Въпрос на процес на мача и на устойчивост е на първо място. Но и въздействие на противника ".

Попадението на Жоелинтон за 1:0 в 33-ата минута в тяхна изгода съответства с водачеството в резултата на Борусия (Дортмунд) против Пари Сен Жермен и тези събития сложиха англичаните във водеща позиция. Но изравнителното попадение на Кристиан Пулишич ги прати в Лига Европа. След това вратарят на Милан Майк Манян мазета в гредата удар на Бруно Гимараеш, с цел да пристигна и гола на Чукуезе за 1:2.

" Разочаровани сме от този завършек на срещата. Голът за 1:2 пристигна в сложен за превъзмогване миг. Но подсигурявам, че момчетата играха доста добре преди почивката. Не се справихме по същия метод обаче по-късно. За 1:1 също беше много нехарактерен гол, който повлия на целия процес на срещата. В последните 30 минути беше офанзива за офанзива от едната врата до другата, а в последна сметка губещите бяхме ние ", приключи Еди Хау.
 Треньорът на Милан изрази отчаяние от отпадането
Треньорът на Милан изрази отчаяние от отпадането

Стефано Пиоли има вяра, че " росонерите " са заслужавали по-добра съдба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР