Мениджърът Микел Артета призна, че воденият от него Арсенал може

...
Мениджърът Микел Артета призна, че воденият от него Арсенал може
Коментари Харесай

Артета призна, че търси нов халф

Мениджърът Микел Артета призна, че воденият от него Арсенал може да бъде заставен да купи нов халф поради травмата на Мохамед Елнени. Египетският национал не е измежду постоянните титуляри в първия състав лондончани, само че отсъствието му може да се окаже значимо поради късата аварийна пейка на водача в Премиър лийг. 

" Имам терзания. Мо е състезател, който в никакъв случай не се оплаква от нищо, само че дано да забележим. Той имаше някои проблеми с коляното, които се прецизират сега ", съобщи Артета. 

30-годишният Елнени получи травма в коляното по време на подготовка и към момента не се знае по кое време ще се завърне на терена. Арсенал е свързван с трансфер на британския национал Даклан Райс от Уест Хам през лятото на тази година. 
 Артета: Битката за купата няма да унищожи другарството ми Гуардиола Артета: Битката за купата няма да унищожи другарството ми Гуардиола
" Имаме потребност от повече ширина в средата на терена. Трудно е по време на зимния трансферен интервал. Ако има подобаваща оферта, сигурно ще я разгледаме ", сподели още испанският експерт. 

Следващият мач на " топчиите " е посещение на Манчестър Сити за ФА Къп.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР