Мениджърът Микел Артета направи впечатляваща трансформация на Арсенал в отбор,

...
Мениджърът Микел Артета направи впечатляваща трансформация на Арсенал в отбор,
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал хвали Артета

Мениджърът Микел Артета направи впечатляваща промяна на Арсенал в тим, който се бори до последния миг с Манчестър Сити за купата от британското състезание по футбол. Това мнение изрече някогашният вратар на тима Дейвид Сийман.

През есента Арсенал ще играе за първи път в Шампионската лига от 2016/2017 насам.

" Той за първи път е на мениджърския пост в кариерата си и работи в един от най-големите тимове. Всичко, реализирано от Артета, е резултат от неговата работа. Заради него футболистите играят по този метод, постоянно имат вяра и в никакъв случай не се отхвърлят ", съобщи Сийман, представен от ДПА.

" Резултатите от неговата работа към този момент са забележими. В началото хората поставяха думите му под въпрос, тъй като представянето на футболистите не отговаряше на тях. Микел обаче не се отхвърли и продължи да води тренировките по същия метод - с възторг и професионализъм.

" Арсенал най-вероятно ще съди работата на Артета по представянето на тима в Шампионската лига. Надявам се да стигнем до някой титли следващата година, тъй като това е крайната цел на играта. Това е нужно на този тим ".

Артета се причисли към Арсенал през 2019 и изведе тима до ФА Къп през 2020. Представянето на тима в шампионата пък ставаше все по-добро с всяка минала година, като в следващи сезони Арсенал бе осми, пети и през тази година втори.

" Гордея се, че Арсенал е втори в класирането след големия скок, който направи през последните сезони. Трябва подобряването да продължи и през есента ", сподели още Сийман, който има три трофеи с Арсенал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР