Мениджърът Жозе Моуриньо израви увереност, че Тотнъм няма да бъде

...
Мениджърът Жозе Моуриньо израви увереност, че Тотнъм няма да бъде
Коментари Харесай

Моуриньо: Печелил съм трофеи навсякъде, ще го направя и с Тотнъм

Мениджърът Жозе Моуриньо израви убеденост, че Тотнъм няма да бъде единственият клуб в кариерата му, с който не е стигал до отличие. Англичаните гостуват през днешния ден на Република България Лайпциг в мач-реванш от осминафиналите на Шампионската лига и в случай че не преодолеят пасив от 0:1, те ще изгубят и последния си късмет за трофей през сегашния сезон.

Португалецът сподели за uefa.com: "Надявам се Тотнъм да не се трансформира в единствения клуб, с който не мога да взема трофей. Печелил съм на всички места и съм сигурен, че ще го направя и тук.

"Питате ме по какъв начин ще вкараме без Кейн, Сон и Бергвейн? Има доста способи да отбележиш гол, а може и някой от Лайпциг да го направи в личната си врата. За страдание обаче ние нямаме доста играчи вид голови хищници и поради това ни е мъчно да вкарваме по доста, даже когато преобладаваме тотално в даден мач. Освен това, в отбрана играем ненапълно напрегнат и при всяка изгубена топка витае едно чувство, че неизбежно ще бъдем осъдени за грешката ".

Само преди седмица Тотнъм отпадна и от Купата на ФА след дузпи против Норич. "Шпорите " се сбогуваха с Купата на Лигата още през септември, а в шампионата са на незадоволителното осмо място.
Премиър лийг 29 кръг, събота 7 март  Бърнли 1:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР