Мелани Грифит изтри татуировката със сърце, която беше посветена на

...
Мелани Грифит изтри татуировката със сърце, която беше посветена на
Коментари Харесай

Мелани Грифит изтри татуировката, посветена на Антонио Бандерас

Мелани Грифит изтри татуировката със сърце, която беше отдадена на някогашния ѝ брачен партньор Антонио Бандерас.

Звездата от " Работещо момиче " сподели новия си татус в Лос Анджелис, който покрива слабите следи от остарялата ѝ татуировка във формата на сърце, отдадена на звездата от " Котаракът в чизми ".

Melanie Griffith Shows Off Tattoo to Replace Antonio Banderas Ink
— TMZ (@TMZ)
На по-новата татуировка на Грифит в жанр кръстословица са изобразени имената на четирите ѝ деца: дъщерята Стела, на 26 година, която споделя с Бандерас, както и доведеният наследник Джеси Джонсън, на 40 година, синът Александър Бауер, на 37 година, и дъщерята Дакота Джонсън, на 33 година

По време на разходката актрисата носеше черен потник и бяла макси пола, съчетани със сандали и очила. Тя приключи визията си с ръкавици без пръсти и черна дамска чанта.

65-годишната Грифит има обща щерка Дакота и доведен наследник Джеси с първия си брачен партньор Дон Джонсън. С някогашния си брачен партньор Стивън Бауер тя има наследник Александър.

Грифит и 62-годишният Бандерас се срещат за пръв път през 1989 година, само че искрите прехвърчат едвам когато двамата работят дружно във кино лентата " Двама са доста ".

" Беше доста, доста бързо и доста натрапчиво, само че в това време по това време бяхме обвързани " , спомня си Бандерас в изявление за Даян Сойер през 2002 година

Melanie Griffith covers up Antonio Banderas tattoo with new ink for her 4 kids
— Page Six (@PageSix)
" Опитвахме се колкото се може повече да се почитаме. Просто си помислихме, че това може да е един от тези, знаете, моменти на влюбване, които имаме, когато снимаме филми, тъй като би трябвало да играем дружно двойка. "

Влюбените гълъбчета подписват брака си през идната година и скоро по-късно посрещат щерка си Стела.

Грифит подава молба за бракоразвод 18 години по-късно.

След раздялата си обаче двамата резервират другарски връзки.

Грифит даже показа привет за рождения ден на артиста от " Легендата за Зоро " през 2016 година - две години след развода им.

" Честит рожден ден на моя хубав някогашен брачен партньор @antoniobanderasoficial
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР