Мел Гибсън започва снимки на продължение на хитовия филм от

...
Мел Гибсън започва снимки на продължение на хитовия филм от
Коментари Харесай

Мел Гибсън започва да снима продължение на Страстите Христови

Мел Гибсън стартира фотоси на продължение на хитовия филм от 2004 година " Страстите Христови " в идващите няколко месеца, оповестява „ Дейли мейл “.

67-годишният австралийски режисьор и артист към този момент неколкократно е обявил вторият филм, озаглавен " Страстите Христови: Възкресение ", само че в този момент се появява информация, че фотосите най-сетне ще стартират напролет на 2023 година

Според „ Newsmax “ Джим Кавизъл ще се завърне в ролята на Исус, а Мел ще още веднъж ще бъде режисьор.

„ Страстите Христови “ завоюваха големите 612 млн. $ в международен мащаб при относително дребен бюджет от 30 млн. $, което го трансформира в най-касовия филм с рейтинг R в историята на американския боксофис.

Въпреки че филмът безспорно е финансов триумф, Мел и екипът му си завоюваха и критически мнения. Някои критици укоряват кино лентата за несъразмерното принуждение, а други настояват, че филмът се отклонява прекомерно трагично от библейската история, на която се основава. Филмът също по този начин беше упрекнат от някои фенове, че показва антисемитски тематики.

Разбира се, това е голямо начинание и знаете, че това не е " Страстите 2 ". Нарича се " Възкресение ", сподели Мел по време на изявление в Калифорния.

Сценаристът на " Смело сърце " Рандал Уолъс към този момент е подписал контракт за плана. Рандал Уолъс приказва за желанието си да взе участие в продължение на кино лентата " Страстите Христови ", като съобщи пред „ The Hollywood Reporter “: " Винаги съм желал да опиша тази история. „ Страстите “ са началото и има още доста за описване “.

Сценаристът съобщи, че е показал интерес заради голямото търсене измежду религиозните поклонници, които са помогнали на оригинала да се трансформира в най-касовия самостоятелен филм на всички времена.

Той сподели: " Евангелистката общественост счита " Страстите " за най-големия филм, излизал в миналото от Холивуд, и те непрекъснато ни споделяха, че съгласно тях продължението ще бъде още по-голямо ".

След големия шлагер през 2004 година Мел минава през доста промени в живота си, в това число разлъка с някогашната си брачна половинка Робин Мур, за която бе женен тридесет години и от която има седем деца. Преди това, от 2009 до 2010 година, Мел имаше връзка с съветската музикантка Оксана Григориева, с която има обща щерка Лусия, на 13 години. След това се срещна с дългогодишната си партньорка Розалинд, когато тя подписа контракт за съавторство на сюжет за неговата продуцентска компания, след което двамата започнаха да се срещат. За първи път се разкри, че Мел има връзка с Розалинд, писателка и някогашна шампионка по конен спорт, през 2014 година, а през 2016 година те посрещнаха деветото за Мел дете, Ларс.

Кариерата на звездата бе възродена с „ Възражение по съвест “, който му донесе първия " Оскар " от повече от две десетилетия.

Мел е имал проблеми с алкохолизма, а през 2016 година съобщи, че като член на Анонимни алкохолици има зад тила си 10 години трезвеност. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР