Мексиканският актьор Роберто Кавасос твърди, че много млади мъже могат

...
Мексиканският актьор Роберто Кавасос твърди, че много млади мъже могат
Коментари Харесай

Мексикански актьор: Много млади мъже имат „истории с Кевин Спейси“

Мексиканският артист Роберто Кавасос твърди, че доста млади мъже могат да опишат непристойни истории за Кевин Спейси от времето, като двукратният притежател на Оскар е бил креативен шеф на лондонския спектакъл " Олд Вик ", оповестяват Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Самият Кавасос също е бил обект на нежелани задатъци от страна на Спейси, които са " на косъм " от определянето им като полово посягане.

" Мнозина от нас имат " истории с Кевин Спейси " от времето, когато той заемаше поста в " Олд Вик " и сме го срещали в бара на театъра. Сигурен съм, че те ще излязат нескрито в идните дни и месеци. Тогава изглеждаше, че в случай че в близост има някой под 30-години, това е задоволително, с цел да притегли интереса на господин Спейси. Не помня какъв брой хора са ми разказвали една и съща история - по какъв начин той ги кани на срещи, с цел да беседват за кариерите им. Когато идват в театъра обаче, ги чака пикник с шампанско на уместно осветената сцена. Всяка от тези история се разграничава единствено по това до каква степен е стигнал " пикникът ". Иначе техниката е една и съща ", написа Роберто Кавасос във Фейсбук.

Неговият " персонален опит " с Кевин Спейси се свежда до два опита за допиране. Кавасос не е откликнал на молбата да даде изявление по тематиката.

Спейси заема поста креативен шеф на " Олд Вик " сред 2004 и 2015 година, напомня Асошиейтед прес.

От фамозния лондонски спектакъл са декларирали, че са " надълбоко потресени " от обвиняванията в полово посягане против Спейси, както и че дават опция на всеки, който има сходно недоволство, да го направи, без да се тормози, че самоличността му ще бъде разкрита. " Неуместното държание от страна на който и да е чиновник на " Олд Вик " е изцяло недопустимо ", се показва в изказването.

Междувременно Контактмюзик заяви, че откакто преди броени дни Кевин Спейси беше упрекнат от сътрудника си Антъни Рап в непочтено държание, на което е станал обект, когато е бил едвам 14-годишен, и други мъже са проговори за сходни действия.

Сред тях е документалистът Тони Монтана. Той е разкрил за уеб страницата Радар Онлайн, че през 2003 година " пияният " Спейси го е " сграбчил " за чатала в бар в Лос Анджелис. Монтана разкрива, че след случката е развил посттравматично стресово разстройство и е посещавал терапевти.

Барманът Даниъл Бийл, представен от английския в. " Сън ", е споделил, че през 2010 година, до момента в който е работил в бара на " Парк хотел Гудууд ", Западен Съсекс, Кевин Спейси го е последвал през почивката му, посочил му е члена си и с думите " Голям е, а? ", се е опитал да придърпа ръката му върху него. Преди това, до момента в който барманът му е наливал " пиво след пиво ", артистът всякога е докосвал ръката му по " чудноват " метод.

Бийл, тогава 19-годишен, е получил скъпия часовник на Спейси в подмяна на мълчанието си. Барманът, почувствал се обезчестен, го е продал, и когато хора от екипа на артиста са пристигнали да го потърсят, ги е излъгал, че го е изгубил.

След обвиняванията на Антъни Рап против Кевин Спейси Нетфликс оповести, че хитовата ѝ поредност " Къща от карти ", звездата на която е артистът, ще завърши след идния шести сезон. От стрийминг платформата обясниха, че решението е взето доста преди да избухне абсурдът към Спейси.

Според най-новите изявления продукцията е спряна за неопределен срок, с цел да могат от Нетфликс и продуцентите от " Мидиа райтс кепитъл " да обсъдят създалата се обстановка.

Кевин Спейси извършва основната роля в „ Къща от карти “ - на властолюбивия политик Франк Ъндърууд. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР