Мексиканската актриса Салма Хайек е започнала да побелява на 54-годишна

...
Мексиканската актриса Салма Хайек е започнала да побелява на 54-годишна
Коментари Харесай

Салма Хайек се гордее с показва прошарената си коса - slava.bg

Мексиканската актриса Салма Хайек е почнала да побелява на 54-годишна възраст, само че това не я тормози ни минимум. Пищната брюнетка показа свое селфи без грим, на което се вижда, че тя няма и една гънка, само че пък към този момент косата ѝ е прошарена.

Вечната хубавица показа фрагмента в своя Instagram, с концепцията да въодушеви дамите, които виждат бели косми в косата си, приемайки го за нещо позитивно.

„ Бялата коса на мъдростта “, написа Салма до фотографията, като преведе текста на испански и на френски език за многочислените си почитатели по света.

Салма, която е в средата на 50-те си години, продължава да наподобява толкоз добре, колкото и преди 20 години. Звездата, която е омъжена за френския фешън магнат Франсоа Анри Пино, е споделяла и различен път, че не се състезава с възрастта си, а в противен случай – гордее се с нея.

Наскоро Салма показа своя непубликувана фотография, на която театралничи гола и бременна с щерка си Валентина Палома. Така Хайек означи 13-ия рожден ден на своята единствена наследница.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР