Междувременно водеща група за проверка на фактите предупреди, че нарастването

...
Междувременно водеща група за проверка на фактите предупреди, че нарастването
Коментари Харесай

Гледайте на живо как министърът на технологиите Мишел Донелан се разсъждава върху регулирането на изкуствения интелект от избраната комисия

Междувременно водеща група за инспекция на обстоятелствата предизвести, че повишаването на изображенията, генерирани от изкуствен интелект, подкопава публичното доверие в онлайн информацията.

Full Fact сподели, че увеличението на подвеждащите изображения, циркулиращи онлайн – и споделяни от хиляди хора – акцентира какъв брой хора се борят да виждат такива фотоси.

Организацията изрази угриженост по отношение на адекватността на новата онлайн сигурност Действайте в битката с нездравословната дезинформация в интернет, в това число възходящото количество наличие, генерирано от AI, и прикани държавното управление да усили финансирането за медийна просветеност, с цел да научи обществеността да разпознава по-добре подправеното наличие.

Г-жа Донелан също ще бъдат сложени под въпрос по отношение на по-широките цели на Министерството на науката, нововъведенията и технологиите, в това число декларираната от държавното управление цел да трансформира Обединеното кралство в световна „ научна суперсила “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР