Международното фотографско събитие Pet Photo Awards се организира от основателите

...
Международното фотографско събитие Pet Photo Awards се организира от основателите
Коментари Харесай

Най-смешните домашни любимци на планетата

Международното фотографско събитие Pet Photo Awards се провежда от създателите на състезанието за най-смешни диви животни Пол Джойнсън-Хикс и Том Сълам, в партньорство с благотворителната организация за отбрана на животните Blue Cross (Син Кръст).

" Следвайки невероятния триумф и невероятния отговор, който получихме от организирането на Comedy Wildlife Photography Awards преди няколко години, Том и аз имахме още една концепция: " Защо не създадем още един занимателен конкурс за фотоси, само че този път за домашни любимци? Чрез шерване на позитивни и занимателни изображения на домашни любимци бихме могли да ангажираме и насърчим хората да стартират да поддържат дребни локални благотворителни организации за хуманно отношение към животните, като по този метод създадат живота по-добър за животните, с които споделяме тази планета. ", споделят уредниците.

Всички обичаме нашите домашни любимци, изключително когато ни карат да се смеем, което лично нашият окосмен другар го прави всеки ден. Затова състезанието за занимателни фотоси на домашните любимци е празникът на всички тези прелестни космати, пернати, люспести и копитни другари, които ни поддържат във форма, здрави и са повече от страхотна компания.

Отличените фотографи в другите категории за 2023 г. станаха ясни преди броени дни. Големият победител в премиите Comedy Pet Photo Awards 2023 е Мишел Зогзоги и неговата фотография " Изживяване, изменящо живота ". Със същата брилянтна фотография на своите спасени котенца Алекс и Макс, Мишел печели и в категория " Котки ".

 Comedy Wildlife Photography и премиите за най-смешните животни на планетата за 2022 година
Най-смешните животни на планетата

Кои са любимците на 2022 година

Целта на конкуренцията за най-забавна фотография на домакински любим е да притегли вниманието към тематиката за бездомните животни в Обединеното кралство и да набере средства в поддръжка на Синия кръст. Освен това е същински празник за очите. Всички финалисти и спечелили могат да бъдат разгледани на уеб страницата на организацията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР