Международното финансово списание Global Finance обяви УниКредит Булбанк за „Най-добра

...
Международното финансово списание Global Finance обяви УниКредит Булбанк за „Най-добра
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк е най-добра банка попечител в България за 2022 година

Международното финансово списание Global Finance разгласи УниКредит Булбанк за „ Най-добра банка настойник в България “ за 2022 година Банката получава това самопризнание за девета поредна година. Освен в България групата УниКредит е отличена в още пет страни - Босна и Херцеговина, Унгария, Сърбия, Словения и Австрия, както и в района Централна и Източна Европа.

„ Да бъдеш приет за девета поредна година като най-хубава банка настойник е допустимо единствено при същинска отдаденост и професионализъм на целия екип. Изключително сме признателни на Global Finance, че са оценили ангажираността и грижата, които екипът на УниКредит Булбанк всекидневно поставя, с цел да даде най-хубавото обслужване за своите клиенти “, разяснява Ралука Попеску, шеф Корпоративно и капиталово банкиране и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.



При избора си на спечелили публицистичният екип на Global Finance е анализирал разнообразни критерии като пазарни изследвания и експертни оценки, с цел да бъдат отличени тези банки, които са дали най-хубави услуги в районите. Критериите за оценките включват и взаимоотношения с клиентите, качество на услугите, конкурентост на цените, безпроблемно справяне с изключителни обстановки, софтуерни платформи, проекти за непрекъснатост на бизнеса и знания за локалните регулативни правила и практики. При оценките на интернационалното финансово издание е била оценена и споделена противоположна връзка от потребителите на попечителски услуги за интервала на 1 януари 2021 до 31 декември 2021.

„ Пандемията форсира темпа на цифровизация за попечителите като банките не престават да се приспособяват, с цел да дават първокласни услуги при обслужването на скъпите бумаги на своите световни клиенти “, разяснява Джоузеф Д. Джарапуто, издател и основен редактор на Global Finance.

УниКредит Булбанк има водеща роля в България в даването на попечителски и депозитарни услуги на български и задгранични клиенти при вложения във финансови принадлежности в България и на над 50 задгранични пазари.

Активите под настойничество, съхранявани при УниКредит Булбанк, нарастват стабилно през последните години, като единствено за 2021 година бележат растеж от 10%.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР