Международният валутен фонд предупреди, че спирането на доставките на руски

...
Международният валутен фонд предупреди, че спирането на доставките на руски
Коментари Харесай

МВФ предупреди за рецесия в Централна Европа при спиране на руския газ

Международният валутен фонд предизвести, че прекъсването на доставките на съветски газ за Европа ще докара до тежка криза в Източна Европа, заяви в. " Файненшъл таймс " във вторник.

МВФ предвижда, че в случай че втечненият природен газ не бъде споделен и цените не бъдат изкуствено арестувани, всяко деяние на Русия за прекъсване на доставките в Европа ще провокира стопански свивания с повече от 5% през идната година в Чехия, Унгария, Словакия и Италия.

Ройтерс заяви в понеделник, че съветският " Газпром " е съобщил на клиенти в Европа, че не може да подсигурява доставки на газ заради " изключителни " условия, което ускори опасенията, че Москва може да не възобнови подаването на горивото по газопровода " Северен поток 1 " в четвъртък. Той беше.

Еврокомисарят Йоханес Хан, представен от в. " Уолстрийт джърнъл ", споделя, че не чака " Газпром " да възобнови работата на газопровода, който минава под Балтийско море, с цел да стигне до Германия. Говорител на Европейската комисия сподели, че това е вероятният " най-лош сюжет " измежду другите благоприятни условия за развиване, оценени от нея.

Говорителят приветства решението на Канада да върне в Русия, макар глобите турбината за компресорната станция, която е била изпратена за ремонт там. Двигателят беше посочен от Москва като причина за фрапантното понижаване на газа по " Северен поток " през юни. Той уточни, че западните наказания не засягат съоръжение за транспорт на природен газ.

Очаква се в сряда, който включва намирането на други възможности, икономии и стимулиране на вложенията в чиста сила.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР