Международният турнир по художествена гимнастика Нови звезди“ ще се проведе

...
Международният турнир по художествена гимнастика Нови звезди“ ще се проведе
Коментари Харесай

Международният турнир по художествена гимнастика „Нови звезди“ ще се проведе за втора поредна година в София

Международният шампионат по художествена гимнастика „ Нови звезди “ ще се организира за втора поредна година в столичната зала „ София “, която се намира в Борисовата градина.

Състезанието ще продължи три дни – от 6-ти до 8-ми май. Организатор на събитието е клубът по художествена гимнастика „ Биляна “, чиито ръководител е европейската вицешампионка по художествена гимнастика Биляна Проданова.



След невероятния триумф на шампионата през 2022 година, тази година клубът-домакин чака към 1000 гимнастички от България и чужбина, като те ще се състезават в разнообразни категории и възрасти. Очаква се да вземат присъединяване 35 клуба от България, както и клубове от Италия, Украйна, Сърбия и Южна Корея.

Вдъхновени от историческите триумфи на националният отбор по художествена гимнастика, клубът по художествена гимнастика “Биляна ” ще връчи призове на шампионките във всички възрасти, категория „ Елит “, носещи имената на „ диамантите “ на Българската художествена гимнастика:

Възраст „ Мини “ - Мадлен Радуканова
Възраст „ Девойки младша възраст “ до 10 години - Лаура Траатс
Възраст „ Девойки младша възраст “ - Ерика Зафирова
Възраст „ Девойки старша възраст “ - Стефани Кирякова 
Възраст „ Жени “ - Симона Дянкова

За треньорите на шампионките в „ Девойки старша възраст “ и „ Жени “ категория „ Елит “ ще бъдат раздадени призове на имената на най-успешния треньорски тандем - Весела Димитрова и Михаела Маевска. Главен арбитър на шампионата ще  бъде Валя Маркова, а основен секретар - Ели Докузанова.



Традиционно екипът на клуба по художествена гимнастика „ Биляна “ ще се погрижи децата да получат прелестни дарове от многочислените спонсори на събитието. Позитивната атмосфера и въодушевление в залата са обезпечени.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР