Международният олимпийски комитет (МОК) разглежда няколко варианта за провеждането на

...
Международният олимпийски комитет (МОК) разглежда няколко варианта за провеждането на
Коментари Харесай

МОК разглежда няколко сценария за Олимпийските игри в Токио

Международният олимпийски комитет (МОК) преглежда няколко разновидността за провеждането на летните Олимпийски игри в Токио през идната година, заяви след съвещание на Изпълкома на организацията президентът Томас Бах.

" Ситуацията се трансформира с всеки минал ден. Има рестрикции за пътешестване съвсем на всички места по света. Това е образец за непосредствено въздействие върху нашите проекти, тъй като не знаем тъкмо какво да чакаме.

Работната група би трябвало да приготви разнообразни сюжети. Никой в този момент не знае каква ще бъде ситуацията през идната година. Никак не е елементарно. В идващите седмици ще проведем интензивни полемики за ограниченията против Ковид-19. Спазването на обществена отдалеченост сигурно е един от въпросите, които обсъждаме ", разяснява Бах.

" Следим и въпросите с развиването на бързите проби и на имунизациите. Те могат да изиграят основна роля до идната година и също да окажат въздействие на проектите ни. Но на този стадий е прекомерно рано да приказваме за някакъв финален вид или определянето на краен период за него. Единственото, което можем да заявим, е, че ще създадем нужното Игрите за бъдат безвредни за всички участници ", добави той.

Олимпиадата в Токио беше пренасрочена с 12 месеца поради пандемията от ковид и би трябвало да се състои от 2 юли до 8 август 2021 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР