Международният мото и автомарш "Славянски свят" ще пристигне отново у

...
Международният мото и автомарш "Славянски свят" ще пристигне отново у
Коментари Харесай

Нощните вълци на Путин преминават през България

Международният мото и автомарш "Славянски свят " ще дойде още веднъж у нас. Участниците в него ще дойдат през днешния ден в София, а прекосяването им през страната ни ще бъде съпроводено с обичайна конференция на представители на "Нощните вълци ".

Рокерите ще преминат през Руенския манастир, Кюстендил и ще стигнат до София. Походът е проведен от организацията "Руски мотоциклетисти " и ще се организира по пътищата на Русия, Беларус, Балканите и Европа. Организаторите оповестиха, че задачата му е да насочи вниманието към обединяването на славянските нации и да разпространява славянската просвета и християнските полезности.

Първо участниците в марша ще посетят Руската черква в София и катедралата "Св.Александър Невски ". Ще се състои и тържествена гала по полагане на цветя и венци пред паметника на Цар Освободител, паметника на Неизвестния боец и пред монумента на Съветската войска.

В планирането и организацията на мероприятията на мотомарша оказват поддръжка Министерството на външните работи на Русия, посолствата на Русия в чужбина, представителствата на Россътрудничество, държавното управление на Москва.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР