Международният футболен съдия Мартин Венев е съпругът на откритата мъртва

...
Международният футболен съдия Мартин Венев е съпругът на откритата мъртва
Коментари Харесай

Международен футболен съдия е съпругът на откритата мъртва Биляна

Международният футболен арбитър Мартин Венев е брачният партньор на откритата мъртва Биляна Петрова от София.

 

Венев е рефер на ФИФА (FIFA AR) и неведнъж е получавал влиятелни награди у нас и в чужбина, написа. Колеги на футболния арбитър са разказали пред медията, че Мартин и Биляна са били сплотено и щастливо семейство.

 

Именно сътрудника на Венев - бившият рефер Ангел Ангелов, е индивидът, споделил в обществената мрежа апел за издирването на изчезналата 31-годишна жена.

Междувременно съболезнования към фамилията пристигнаха и от Асоциацията на съдиите по футбол в България.  " Със страдание научихме за гибелта на Биляна - брачната половинка на сътрудника ни Мартин Венев. Изказвам своите най-искрени съболезнования на фамилията и околните. От свое име и това на футболните рефери в България, декларирам, че ще поддържаме своя сътрудник и децата му ", коментира председателят на Асоциацията доктор Антон Генов.

 

Пред сестрите на младата майка декларират, че Биляна не е от хората, които биха оставили фамилията си.

 

" Няма да си зареже децата по този начин, няма да си зареже мъжа. За нея домът и фамилията са били постоянно преди всичко ", уверена е Флора Йорданова, една от сестрите на дамата. Тя прибавя, че мъжът ѝ е извънредно добър човек, безрезервен и е направил всичко по силите си, с цел да я откри.

 

Близките на жената отхвърлят да е споделяла за фамилни проблеми.

 

Последните два дни преди да изчезне Биляна прекарала дружно със своята близка другарка Виктория и със свекърва си, до момента в който брачният партньор ѝ е бил по работа отвън града. По думите на Виктория, младата майка била много разтревожена напоследък.  " Беше доста тревожна, доста депресивна, с дълбоки тревожни мисли, повтаряше, че всичко към нея е безпорядък и се беше фокусирала върху това кой да поеме да гледа децата, защото тя е споделила, че не може повече да се грижи за тях ", показа тя.

 

Помощ околните на Биляна са потърсили на незабавния телефон. " Обадихме се на 112, с цел да може доктор да я прегледа. Вместо доктор пристигна полиция. Около 7-8 служители на реда дълго време приказваха с нея, по друг метод се пробваха да ѝ влияят, да преценяват положението ѝ, те самите повикаха кола за спешна помощ. Трябваше аз да отида с нея в колата за спешна помощ, дружно с още наш другар, само че тя ме помоли да остана да виждам бебето, защото по този начин ще бъде по-спокойна. Нашият другар отиде с нея, с колата за спешна помощ, където са я закарали в център по психологично здраве ", сподели приятелката на Биляна.

Семейният другар, който я е придружил, излязъл от кабинета за минути. Когато се върнал лекарката споделила, че момичето е избягало.

 

Тялото на 31-годишната Биляна Петрова беше намерено през днешния ден по-рано в двора на Румънската черква край Централните хали в София. Според първичния оглед на натрупа гибелта е настъпила вследствие на рухване от високо, като не е изключена версията и за самоубийство. 

 

Разследването по случая продължава.

Автор: dir.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР