Международният ден на детето в Пловдив през тази година ще

...
Международният ден на детето в Пловдив през тази година ще
Коментари Харесай

Честит 1 юни! Празнувайте с децата на Бунарджика

Международният ден на детето в Пловдив през тази година ще се трансформира в същински празник за цялото семейство. Днес от 18:00 часа на рид Бунарджика ще се организира концерт-спектакълът на Опера Пловдив " Къде ми са детските книжки? ". Представлението дава обещание доста развлечение и усмивки както за най-малките, по този начин и за техните родители.

" Къде ми са детските книжки? " събира в едно някои от най-популярните и обичани песни от български детски филми в осъществяване на гениите ​от Детска академията на Госпожа Опера, със специфичното присъединяване на Юлия Йорданова, позната повече като Керана от едноименната група. В прочувствено музикално странствуване из обичаните песни от детското кино от 70-те и 80-те години на м.в. ще чуем обичани класики от лентите ‘‘Войната на таралежите ", " Неочаквана почивка ", " Васко да Гама от село Рупча " и доста други.

В духа на детския празник ще има редица игри от вида на " Бързи, смели, сръчни " за всички възрасти с доста награди и занимания. Освен музикалните осъществявания на сцената ще се качи и илюзионистът Серджо Алфонсо, който със своите вълшебен сапунени балони ще развихри въображението си за децата на Пловдив.

Празникът се провежда по план " Classic Open Air ": " Музиката на тепетата ", включен в Културния календар на Община Пловдив, а събитието се реализира в партньорство с регион " Централен ". Режисьор на спектакъла " Къде ми са детските книжки? " е Росица Костова, а художник е Николина Костова-Богданова. В функциите също по този начин ще забележим Даниел Русев, Август Методиев и оркестър на Държавна опера Пловдив, вокална група, децата артисти и балет от Детска академия на Госпожа Опера.

Събитието е с вход свободен за всички.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР