Международната търговия е в криза, Русия преориентира икономиката си към

...
Международната търговия е в криза, Русия преориентира икономиката си към
Коментари Харесай

Путин разказа за криза в международната търговия

Международната търговия е в рецесия, Русия преориентира стопанската система си към нови пазари, сподели Владимир Путин, обръщайки се към участниците в XVIII Форум за междурегионално съдействие сред Русия и Казахстан.

„ Международната търговия е в рецесия. Имайки това поради, Русия ползва огромни ограничения за пренасочване на своите експортно-импортни интервенции към нови пазари и се работи за съоръжение и възстановяване на успеваемостта на нови съществени интернационалните коридори: Изток-Запад и Север-Юг ”, съобщи той.

Руският водач акцентира, че двете страни имат необятни вероятности за взаимна работа в разнообразни браншове, в това число високотехнологичните.

Той също по този начин напомни, че Русия е била и остава един от най-големите вложители в стопанската система на Казахстан: общата инвестиция се прави оценка на съвсем 17 милиарда $. Във всички основни браншове на стопанската система без изключение се извършват над 30 огромни капиталови плана, акцентира Путин.

Президентът също по този начин означи, че сътрудника му от Казахстан Касим-Жомарт Токаев е направил точно в Русия първото си посещаване след преизбирането си. Путин назова това пътешестване особено: съгласно него то акцентира характера на връзките сред двете страни. Токаев също назова визитата си алегорично и обърна внимание на политическото му значение.

Тази година форумът се организира в Оренбург и е отдаден на премахването на инфраструктурните ограничавания в интернационалната търговия. В полемиките вземат участие представители на властта, бизнеса и експертните среди. Президентите на двете страни се обърнаха към участниците във форума посредством видеовръзка.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР