Международната обстановка се усложнява в последните 48 часа. Повишават се

...
Международната обстановка се усложнява в последните 48 часа. Повишават се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се обърна към партиите: Призовавам всички лидери! Расте опасността…

„ Международната конюнктура се усложнява в последните 48 часа. Повишават се рисковете и пораства заплахата за тежки последствия от войната. Това ни слага пред изключителната отговорност за взимане на съдбоносни за българския народ решения.

Още по-трудно става в предизборна конюнктура, когато обстановката се употребява за трупане на партийни или персонални дивиденти. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на обиколката си в Благоевградска област.

Тя посети Петрич, където участваха още лидерът на листата на “БСП за България “ в Кърджали и втори в листата в Благоевград – проф. Георги Михайлов, кметът на Гоце Делчев и член на Изпълнителното бюро на левицата – Владимир Москов, регионалният шеф на Благоевград – Валери Сарандев, както и Младен Тимчев и претенденти за народни представители от “БСП за България “ в Петрич.

„ Призовавам всички водачи на партии да не позволяваме България да бъде въвлечена във война. Нашите идеологически разлики остават. Нашата борба остарял – нов модел на ръководство също.

Но съм сигурна, че никой не желае България да взе участие във война. Нека подсигуряваме на българския народ, че няма да го допуснем. Няма по-висше богатство от мира “, сподели още Нинова и прикани на 2-ри октомври хората да излязат и да гласоподават с номер 28.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР