Международната компания Everty, която управлява портфолио от офис сгради на

...
Международната компания Everty, която управлява портфолио от офис сгради на
Коментари Харесай

Международна компания ще инвестира €100 милиона в бизнес сгради в България

Международната компания Everty, която ръководи портфолио от офис здания на стойност 200 милиона $, възнамерява да влага 100 милиона евро или над 195 милиона лв. на българския пазар през идващите четири години.

Дружеството ще търси благоприятни условия за инвестиции в сегмента на бизнес постройките, като тя възнамерява да се насочи към София и другите огромни градове в страната. Също по този начин от Everty може да се насочат и към разширение на портфолиото си от хотели с активи на българския пазар.

Това стана ясно от публично известие на компанията. " Компанията избира България за своите капиталови планове, защото вижда съществени бизнес благоприятни условия в страната. YNV Group, част от която е Everty, участва интензивно в България от 10 години, посредством друга своя компания - Tek Experts, един от огромните и перспективни работодатели в страната, който дава бизнес решения и ИТ услуги за международни софтуерни компании ", се споделя в него.

" България, дружно с други европейски пазари, е перспективно място с положителни дълготрайни благоприятни условия за висока рентабилност в офисния сегмент. В момента ние се фокусираме върху придобиването на офис здания с капацитет за висока добавена стойност и тяхното следващо дейно ръководство, като откликваме на високите условия на модерните бизнеси ", показва основният капиталов шеф на българското поделение на Everty Стефан Димитров.

" Компанията се ангажира да поддържа, ръководи и развива необятен портфейл от извънредни парцели за най-малко 15-годишен интервал от време, посредством лични средства и институционално финансиране, което удостоверява упоритостите ѝ за дълготрайно наличие на пазара ", споделят още от компанията.

През 2019 година компанията купи бизнес постройката Перформ Бизнес Център, която се намира на улица " Позитано " в столицата. Към момента групата ръководи портфолио от офисни и жилищни парцели на обща стойност от 200 милиона $, което включва активи на пазарите в Нигерия, Коста Рика, България и Съединени американски щати, в това число ваканционни парцели в Гърция и Коста Рика.

YNV е интернационална група от компании, която специализира и влага в разрастващ се брой браншове - софтуерен, недвижими парцели и учебен. Компанията непрекъснато търси нови благоприятни условия, които прибавят стойност за хората, акционерите и страните, в които участва групата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР